O zi pentru liderii care cred în puterea comunicării și influențării strategice
După lansarea de succes din București, jocurile LUCID și SPARC ajung la Iași, într-un eveniment dedicat celor care se ocupă cu dezvoltarea echipelor din organizații: profesioniști HR, L&D și business leaders. Vom testa împreună cele două jocuri, vom împărtăși idei și vom căuta soluții reale la provocările actuale de comunicare și influențare.
Vei experimenta, într-o singură zi:
Gazda paneluri: Gabriela Grigori, Partener Learning Architect
🎟️ Participare
Evenimentul este gratuit, dar cu locuri limitate și rezervare fermă – maxim 2 locuri pentru fiecare organizație.
Investim timp, energie și pasiune în fiecare detaliu al acestui eveniment, așa că ne bazăm pe angajamentul tău real de participare. În cazul anulării cu mai puțin de 7 zile înainte, se percepe o taxă de 100 EUR/persoană.
📸 Informare
Prin completarea formularului de înscriere, îți exprimi acordul ca fotografiile și înregistrările video/audio din cadrul evenimentului să fie folosite în scop de marketing de către echipa Learning Architect.
🎫 Înscriere
Evenimentul este dedicat exclusiv specialiștilor HR, L&D și liderilor de echipe care decid sau influențează achiziția de soluții de training pentru organizația lor.
Locurile sunt limitate.
Testimoniale de la lansarea de la Bucuresti
“Grateful for the opportunity to participate in the SPARC event.
A big thank you to Stefania Antone and Learning Architect for the kind invitation and for designing such an engaging and insightful learning experience. It’s always inspiring to be part of initiatives that spark reflection, growth, and meaningful conversations.
SPARC = Safety – Prestige – Autonomy – Relations– Correctitude — five essential drivers that shape how we interact, grow, and lead”
(Alexandra Tecu, TMF România)
„Știți senzația aia când mergi la un eveniment și pleci cu chef de joacă, idei fresh și inspirație? Astazi am participat la lansarea hashtag#LUCID, noul board game marca Learning Architect! 🎲🩵💛
O dimineață plină de energie, oameni faini și reconectare cu prietenii de la Learning Architect, mereu în căutare de soluții curajoase, fun și relevante pentru învățare
Locația, atmosfera, vibe-ul, au fost pe principiul: “yes, please!”🤩.
Iar Stefania Antone a ținut totul în mișcare cu energia ei inconfundabilă. ⚡️
Felicitări pentru lansare și abia aștept să văd cum LUCID & SPARC prind viață în sesiuni de învățare reale. Let’s play, learn & grow! 🚀
(Lidia-Georgiana Cristea, UniCredit)
„Au fost 2 zile cu inspiratie, invatare si jocuri. Doua zile in care dimineata a inceput diferit pentru mine si managera mea Marina Camelia Din careia ii sunt recunoscatoare pentru grija constanta pe care o are pentru dezvoltarea echipei, pentru a creste frumos si pentru a aduce plus valoare jobului nostru. 🤩
Pe langa concepte, teorie, povesti din real life oferite de speakeri, am avut ocazia sa ne conectam cu oameni frumosi, care au avut o energie molipsitoare si alaturi de care am invatat sa aplicam diverse concepte legate de comunicare, persuasiune, impact si altele care au fost gamificate intr-un mod original de catre cei de la Learning Architect (noi am avut ocazia sa descoperim jocurile LUCID si SPARC care ne-au placut tare mult). 😊
Multumiri echipei pentru organizarea celor doua zile care au venit cu inspiratie si cu o energie tare buna! 🎉”
(Alexandra Dumitru, Accace)
Trainer & Facilitator@Learning Architect
Certified PCM® and EA® Trainer, LEGO® SERIOUS PLAY® Method Facilitator, Member of International Association of Facilitators (IAF), Certified Coach
Partener@Learning Architect
I am an enthusiastic and proactive Learning and Development Partner, Trainer, and Certified Business & Life Coach with a positive approach to tackling challenges. With a robust background in personal development, sales and marketing, I bring a wealth of experience and proven results to every endeavor.
- Over 20 years of experience in sales and marketing across diverse industries, including learning & development, IT, telecommunications, video services, non-profit, and automotive sectors, serving both B2B and B2C markets. Throughout my career, I have consistently driven significant improvements across all major KPIs.
- More than a decade of experience in training, either promoting, consulting, directing, or delivering impactful training solutions that enhance soft skills and foster professional growth.
- 10+ years of coaching experience, empowering individuals to achieve their personal and professional goals.
I am passionate about facilitating growth, driving performance, and unlocking potential through tailored development strategies and collaborative partnerships.
Certified PCM® and EA® Trainer, LEGO® SERIOUS PLAY® Method Facilitator, Member of International Association of Facilitators (IAF), Certified Coach
I am an enthusiastic and proactive Learning and Development Partner, Trainer, and Certified Business & Life Coach with a positive approach to tackling challenges. With a robust background in personal development, sales and marketing, I bring a wealth of experience and proven results to every endeavor.
- Over 20 years of experience in sales and marketing across diverse industries, including learning & development, IT, telecommunications, video services, non-profit, and automotive sectors, serving both B2B and B2C markets. Throughout my career, I have consistently driven significant improvements across all major KPIs.
- More than a decade of experience in training, either promoting, consulting, directing, or delivering impactful training solutions that enhance soft skills and foster professional growth.
- 10+ years of coaching experience, empowering individuals to achieve their personal and professional goals.
I am passionate about facilitating growth, driving performance, and unlocking potential through tailored development strategies and collaborative partnerships.