Dare to Share - Inclusiveness – fundamentul diversitatii

Sau: ce skilluri de leadership inclusiv avem nevoie, pentru ca diversitatea sa nu fie doar un “joc de numere”?

Dare to Share - Inclusiveness – fundamentul diversitatii

Beneficii

  • Descoperi lectii invatate si bune practici interactionand cu alti specialisti din HR si L&D

Incluziunea si diversitatea au deja un loc stabilit in proiectele organizationale, insa faptul ca le masuram cu matrici si procente nu creeaza in mod automat un mediu de lucru incluziv. Care e oul, care e gaina?


Noi zicem ca incluziunea este de fapt “gaina”, adica, daca ne-am uita la incluziune ca la un set de skilluri de leadership, diversitatea ar fi o urmare fireasca, nu ceva care trebuie livrat de departamentul de HR.


UNDE?

Online, pe Zoom


Misiunea Dare to Share, cu Stefania Antone

Sa conectam intrebari si raspunsuri, prin conversatii si instrumente, toate intr-un singur loc.

Pentru ca avem nevoie de conversatii, ca sa gandim deschis si flexibil.

Si avem nevoie de instrumente aplicabile, ca sa abordam schimbarea cu incredere, sa incepem de undeva.

Incepeti cu Dare to Share!

 

CAT costa?

Nimic, din punct de vedere financiar. Doar timp si energie pentru invatare. Daca ti-ai rezervat locul, contam pe prezenta ta.



Traineri cu experienta

Stefania Antone

Managing Partner@Learning Architect

Agenda

Scena principala @Inclusiveness – fundamentul diversitatii

16:00-17:30

Agenda

  • Schimb de idei pe cateva intrebari cheie: Ce inseamna D&I pentru organizatia noastra, pentru societatea din care organizatia noastra face parte? Care sunt acele ‘soft skills’ organizationale care facilitateza incluziunea? Ce inseamna un mindset de incluziune si de ce nu este suficient doar sa vorbim despre bias-uri?
  • Microabilitati de leadership care creeaza incluziune
cu Stefania A.

Stefania Antone

Managing Partner@

Trainer si consultant cu 18 ani de experienta in crearea si implementarea unor programe de L&D in peste 100 de organizatii din 6 tari si Managing Partner Learning Architect. In 2019, prezenta in "Top 20 traineri" conform studiului L&D Industry Survey.


Desi inceputurile in training au fost, desigur, intr-o varianta face to face pe meleaguri mioritice, Stefania a inceput din 2015 proiectele de design & facilitare virtuala cu echipe multiculturale, experienta valoroasa care a contribuit la lansarea in 2020 a strategiei omnilearning a Learning Architect.


Pe langa partea de strategie omnilearning, Stefania este in continuare un trainer foarte activ, fiind implicata in 2020 in proiecte de livrare virtuala in 13 organizatii. Dupa incheierea programului de certificare cu 6TC, Stefania este Certified TDS Foundational Practitioner.

Sesiuni

Follow

Resurse

Intra in Clubul Learning Architect pentru a putea accesa resursele evenimentelor